Menu Sluiten

Adverteren Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Digitale Reclame – Reclamecampagnes De Lijn – Reclamecampagnes Op Bus – 

Wenst u meer info over Adverteren Bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | bus adverteren

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren Bus

sounds great feels good home nieuws programma s adverteren frequenties .. Extra bussen voor de schooljeugd waasland. Meer bussen vanaf oktober Adverteren Bus is gewoon uw perfecte keuze De lijn heeft voor een oplossing gezorgd voor de leerlingen die vanuit de klinge meerdonk in beveren naar school gaan. Door het afschaffen van een gemeentelijke schoolbus ontstond immers teveel drukte op buslijn . De lijn lost het capaciteitsprobleem op door vanaf oktober extra spitsritten in te zetten. Door het afschaffen van een gemeentelijke schoolbus waren een tal leerlingen voortaan aangewezen op het openbaar vervoer om op school te geraken. De grote groep extra reizigers zorgde tijdens de schoolspits evenwel voor capaciteitsproblemen op buslijn en . Om hieraan tegemoet te komen wordt een extra rit ingezet op buslijn van meerdonk de klinge naar sintgilliswaas die.

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden. Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het afdrukken van dezelfde advertentie w.

Wetenswaardigheden over Adverteren Bus

jobs vervoerbewijzen abonnementen eshop zakelijk aanbod toegankelijkheid vragen contact nederlands deutsch english franais aanmelden toon menu de lijn routeplanner haltes lijnen steden en gemeenten zoekendit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen. Geen input gegeven. Er werden geen suggesties gevonden heb je interesse in Adverteren Bus Zoek home routeplanner tip met de vernieuwde realtimeinfo weet je wanneer je bus of tram aan de halte zal stoppen. Informeer je in realtime aan de halte via de app of op deze website. Dankzij het verbeterde systeem weet je voortaan bijna exact wanneer je bus of tram aan de halte zal stoppen. Meer in.