Menu Sluiten

Beklede Kusttram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Digitale Reclame – Reclamecampagnes De Lijn – Reclamecampagnes Op Bus – 

Wenst u meer info over Beklede Kusttram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Kusttram bekleed met publiciteit

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Beklede Kusttram

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval Beklede Kusttram raming aanvragen Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden. Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geve.

nl fr inspiratie adverteren zo werkt het kies zelf je regio voor elk budget een breed publiek voordelen design tips aanbod zijkant achterkant binnenkant volledig bekleed kusttram trambus posters dooh inspiratie blog inspiratiebrochure nieuwsbrief cases contact contacteer ons over lijncom lijncomteam vacatures lijncom home adverterenaanbodinspiratiecontact blog inspiratiebrochure nieuwsbrief cases cases de kusttram krijgt vleugels ontdek in deze video hoe een kusttram kleurrijk wordt aangekleed en uitrijdt al d red bull tram van . Beklede kusttram helpt ziekenhuizen in de moeilijke zoektocht naar personeel in de zoektocht naar zuurstof voor het personeel in de zorgsector bundelen az zeno az damiaan en az west hun krachten en schakelen de kusttram in om personeel aan te trekken De verkoopwaarde van Beklede Kusttram Optiek verhulst regionaal in de kijker om hun belevingswinkel in de kijker te zetten ging optiek verhulst net dat tikkeltje verder om in de regio gezien te worden. Lees meer over een full wrap buscampagne met naamsbekendheid als gevolg. Martini kusttram met full brand.

Interesse in Beklede Kusttram

.