Menu Sluiten

Digitale Reclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Digitale Reclame – Reclamecampagnes De Lijn – Reclamecampagnes Op Bus – 

Wenst u meer info over Digitale Reclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | reclame digitaal

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Digitale Reclame

esmplatform referenties over ons contact nederlands nederlands franais deutsch english home extra clubinkomsten meerwaarde voor adverteerder nationaal sponsor programma sponsor zoekt clubs select page reclame moet niet gezien worden het moet opvallen reclame moet niet gezien worden het moet opvallen alleen voor sportclubs die meer sponsoring willen de overgang van sponsor naar adverteerder was al aan het gebeuren. de wereldwijde pandemie drukte enkel op de fastforward knop. Dit kan het napstermoment van de sport zijn een buigpunt waar deindustrie fundamenteel moet ingaan op de manier waarop zij is gestructureerd en waar zij haar inkomsten vandaan haalt. Teruggeven aan adverteerders is een grote uitdaging die oplossingen nodig heeft als de sportwereld wil overleven wat komen gaat. Advertenties op meerdere schermen geef alle kinderen de kans om t.

doorgaan naar inhoud producten diensten aanpak over ons realisaties menu producten diensten aanpak over ons realisaties neopaul signs masters in signs neon en led ontdek ons aanbod creren design neopaul werd opgericht in en sindsdien ontwikkelen we visuele communicatie en lichtreclame Digitale Reclame lijst We ontwerpen designproducten met de nieuwste technieken n produceren reclame voor alle mogelijke gevels gebouwen of bedrijfsterreinen. Wij combineren gevelbekleding en lichtbak relifletters op een paneel zuil of totem luifel spandoek en andere toepassingen met print en neon ledverlichting digitale schermen of lichtkranten. Ontdek ons aanbod ervaring innoveren onze jarenlange ervaring in lichtreclame en visuele communicatie groeit continu door voortdurende analyse en innovatieve research. Bij neopaul blijven we concepten bijs.

Kennisgeving over Digitale Reclame

ontwerp logo layout belettering carwrap raamfolies stickers digital printing spandoeken reclameborden zuilenampconstructies doosampfreesletters muurschilderingen textiel contact prijsaanvraag liggingsplan the factory reclameborden reclameborden of reclamepanelen worden zeer vaak gebruikt De verkoopprijs van Digitale Reclame Als gevelreclame sponsorreclame signalisatie tijdelijke reclame of als stoepbord om voorbijgangers te lokken … de keuze van materialen is zeer uitgebreid. Harde zachte dunne dikke sterke en lichte materialen van transparant tot in alle mogelijke kleuren. Afmetingen gaan van zeer kleine toepassingen tot volledige gevels. De borden kunnen beletterd worden of krijgen een fullcolor print al dan niet voorzien van een transparante kras en uvbe.