Menu Sluiten

Tarieven Publiciteit Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tarieven publiciteit bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Publiciteit Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven publiciteit bus

avis brabant over ons wist u dat avis waarom service huurvoorwaarden voordelen promoties vloot faq contact alle avis hoofdkantoren in belgi populaire avis autoverhuur locaties reserveren wagenpark u bevindt zich hier home huurvoorwaarden huurvoorwaarden huurvoorwaarden algemene huurvoorwaarden belgi aandacht de huurder kan niet reserveren noch betalen met een prepaid kaart het contract wordt uitsluitend geregeld door onderhavige algemene huurvoorwaarden die voorrang hebben op de voorwaarden van de huurder in het bijzonder deze vermeld op een bestelbon. De verhuurder verhuurt aan de huurder het voertuig beschreven onder rubriek elementen van het voertuig . Het feit van het ondertekenen van het onderhavige contract verbindt zowel de huurder als zijn eventuele lastgever tarieven publiciteit bus gespecialiseerde bedrijven Elke betekening ka.

contact monitoren galerij acties tennisstages tennislessen wie zijn we home registeren inloggen wachtwoord vergeten volg ons op facebooktwitter home wie zijn we tennislessen tennisstages acties galerij monitoren contact registeren inloggen wachtwoord vergeten volg ons op facebook registratie gegevens van ouders of voogd voornaam naam straat huisnummer bus postcode gemeente telefoon mobiel email bevestig uw email wachtwoord bevestig uw wachtwoord ik werk voor bnp u dient de algemene voorwaarden te accepteren om door te gaan ik aanvaard de algemene voorwaarden algemene voorwaarden tennis voor kids vzw de consument heeft het recht aan tennis voor kids vzw mee te delen dat hij afziet van de aankoop zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen.

Kennisgeving over Tarieven publiciteit bus

het nieuws van de week de serrist menu het weekblad geschiedenis het nieuws van de week de serrist adverteren zoekertjes contact commerciele advertenties in de serrist de serrist is een efficiente manier om publiciteit te maken in de druivenstreek tegen interessante voorwaarden. Er worden ook regelmatig extra edities uitgegeven van de serrist. Wij aanvaarden zelf ontworpen publiciteit of staan ter uw beschikking om uw advertentie te ontwerpen meer over tarieven publiciteit bus De serrist zorgt ervoor dat uw advertentie zijn doel zal bereiken. De beste manier om zelf opgemaakte advertenties door te sturen is in pdfformaat. Andere formaten zijn ook welkom maar deze vergen soms een verwerking door onze prepress afdeling. Drukproeven die wij per email versturen voor akkoord zijn in pdfformaat. Het materiaal moet dinsdagmiddag de week van verschijning in ons bezit zijn. Neem met ons contact op voor een afspraak in onze kantoren. Indien nodig komt een vertegenwoordiger bij jou langs. Tarieven voor advertenties de prijzen worden berekend per kolom mm en per hoogte in cm. Een toeslag van wordt aangereken.