Menu Sluiten

Zichtbaarheid Vergroten In Regio

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over zichtbaarheid vergroten in regio kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Zichtbaarheid Vergroten In Regio

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zichtbaarheid vergroten in regio

primary menu skip to content diensten portfolio app nieuws over elma elma groep contact www.groengroeien.be groengroeien.be is de website voor vlaamse tuinaannemers en groenverzorgers. De website van groen groeienis het ideale kanaal om zich te informeren over de groensector. Groengroeier.beis de aangewezen website om uw zichtbaarheid bijuw doelgroep te vergroten leads te genereren en uw evenementen zoals seminaries workshops vacatures e.d zichtbaarheid vergroten in regio passend voor uw onderneming Aan te kondigen. Websitewww.groengroeien.be factsheet aanvragen terug naar overzicht .

gratis offerte led scherm huren team blog contact menu het daca ledscreenteam ontdek ons team in toen nog als studenten begonnen pieter caerels jan caerels samen daca ledscreen een klein westvlaams bedrijf dat specialiseert in de verhuur van mobiele led schermen en displays. Bedrijven en evenementen kunnen deze schermen inzetten voor publiciteit opendeuren sponsoring … Of live streaming zoals het wk voetbal. Ondertussen is het bedrijf een gekende speler met grote led schermen in aanbod waarvan n gemonteerd op een mercedes oldtimer en n budgettaire optie op aanhanger. De aanpak is ook door de jaren heen gegroeid we gaan amper meteen offerte opmaken en daarmee klaar. Bij daca ledscreen vragen we altijd waarvoor je het scherm wil gebruiken welke omvang en kwaliteit je verwacht etc. Op basis van je budget doen we dan het beste voorstel. Interesse om jouw zichtbaarheid te vergroten met een groot led scherm g.

Meer informatie over Zichtbaarheid vergroten in regio

home het bedrijf groep producten kleine productieruns grote productieruns offsetdruk flexografie digitaal drukken strategie one stop shopping contact fr nl service kwaliteit en flexibiliteit strategie elk pakket die wij produceren is afgestemd op uw product om de beste bescherming te verzekeren Selectie over zichtbaarheid vergroten in regio De verpakking kan worden uitgerust met multicolor print om een grotere zichtbaarheid te geven aan uw producten en het vergroten van uw omzet. Onze magazijnen hebben een opslagcapaciteit van . Pallets die ons in staat stelt om de verpakking vraag te leveren aan de efficintie van uw goederenstromen te verbeteren. servibox . All rights reserved. spoorwegbaan ternat tel fax infoservibox.be .