Menu Sluiten

Advertentiereclame Tramreclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over advertentiereclame tramreclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Advertentiereclame Tramreclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advertentiereclame tramreclame

fr nl actualiteit cruises testen magazine wie zijn wij contact media kit abonnezvous algemenen verkoop voorwaarden algemene voorwaarden voor de bestellingen op www.yachtingsud.be op de volgende pagina s worden de algemene verkoopvoorwaarden avv opgenomenvoor de registratie en bestellingen bij de online boetiek van nv belgian yachting press avenue a.j slegers bus in brussel.btw be op de website www.yachtingsud.be. De wetgever verplicht in het bijzonder online dienstverleners tal van vermeldingen op te nemen aangaande de overeenkomst en de toepasselijke voorwaarden. Hieronder verzamelden wij voor u deze vermeldingen en leveringsvoorwaarden advertentiereclame tramreclame gratis levering Toepassingsgebied termijn . De verwerking van de verrichtingen en de levering wordt uitsluitend uitgevoerdovereenkomstig deze avv die de basis vormen voor het g.

home over ons service portfolio nieuws faq contact menu home over ons over creatief nv brochure lid van febelgra lid van feweb verklarende woordenlijst service marketing grafisch design webdesign development fotografie multimedia portfolio nieuws faq contact activiteiten dagdagelijks realiseren wij allerlei toepassingen. Hieronder vindt u een greep uit de taken die wij uitvoeren. Klik op een taak voor meer info Wat verstaan we onder advertentiereclame tramreclame Alles marketing grafisch design webdesign development fotografie multimedia webdevelopment marketing grafisch ontwerp webdesign social media easy catalog sslcertificaat displays busaanbus direct mailing catalogi brochures reclamecampagne huisstijl logo folders multimedia presentatie animatievideo s radiospot tvspot fotoretouche fotografie wedstrijden seo online c.

Vragen over Advertentiereclame tramreclame

menu oraphon home uw gehoor over ons nieuws acties vacatures contact openingsuren gratis nummer oraphon hoorapparaten hoorhulpmiddelen communicatiesystemen gehoorbescherming reinigingsproducten blog gratis gehoortest over oraphon team getuigenissen service advies op maat video hoorapparaten hoorhulpmiddelen communicatiesystemen gehoorbescherming reinigingsproducten blog gratis gehoortest home uw gehoor over ons nieuws acties vacatures contact openingsuren over oraphonteamgetuigenissenserviceadvies op maatvideo oraphon u hoort er weer bij oraphon hoorcentrum is het eerste hoorcentrum in heel de benelux dat zich voor focust op de inhetoor technologie. De andere zijn achterhetoor ga.