Menu Sluiten

Kust Reclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over kust reclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Kust Reclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kust reclame

home diensten werkgebied contact kuisfirma actief in de regiorsquos kust en zeebrugge onze kuisfirma uit lissewege komt graag bij u thuis of op locatie. Hiervoor beperken we ons niet tot lissewege maar hebben we twee regiorsquos geselecteerd waarin wij uw gevraagde locaties komen schoonmaken. Benieuwd of uw locatie binnen onze regiorsquos behoord lees dan hieronder even de beschrijvingen van onze werkregiorsquos. Regio de kust heeft u een bedrijf aan de kust dat u graag gereinigd zag of misschien heeft u graag dat uw kuisfirma uw buitenverblijf aan zee regelmatig proper houdt tijdens uw afwezigheid schoonmaakbedrijf landuyt bvba komt bij u langs aan de kustlijn tussen de gemeenten knokkeheist en wenduine. Regio zeebrugge maar wij maken niet enkel schoon in kustgemeenten. Ook in zeebrugge komen wij schoonmaken van tapijt kantoren of appart.

nlfrende hotel callecanes uw gezellig hotel in poperinge op zoek naar een gezellig en stijlvol hotel in poperinge dan bent u bij hotel callecanes meer dan welkom. Elke kamer is inclusief ontbijt wifi fitness parking indoor zwembad en televisie. Ook halfpension is mogelijk in het restaurant kust reclame kostenraming Centrale ligging zowel verblijfstoeristen dagjesmensen of toeristen op doorreis zullen hier een fijne tijd beleven. Het hotel ligt op de belgischfranse grens op minuten van de belgische kust uur van brugge en uur van parijs wenst u meer informatie over kust reclame U bent dus echt overal in de buurt. Ook voor sportievelingen sportievelingen die graag een uitdaging aangaan kunnen zich hier naar believen uitleven. Callecanes is de ideale uitvalsbasis naar de westvlaamse heuvels en fransvlaanderen. Daarom worden er voor wielertoeristen ook interessante a.

Mededeling over Kust reclame

home ons aanbod bestel boeket kunstgras vgv nieuwsbrief info contact zoek op woord bestellen mandje artikels eur niet voorradig onvoldoende voorraad terug struiken bodembedekkers siergrassen klimplanten terras kuip amp mediterrane planten groenblijvers kustplanten bloeiende planten terug bijen amp vlinderplanten eeacuten tweejarige planten haagplanten rotsplanten schaduwplanten bomen coniferen vleesetende planten voor buiten droogtebestendige planten inheemse planten zuurtegraad terug filters van zoeken alle filters geschiedenis van uw selectie vider l historique inloggen registreren vergeten inloggen mandje bestellen qty title optionslistpersonalized oldpriceprice niet voorradig onvoldoende voorraad tuin amp terra.