Menu Sluiten

Waarom Adverteren Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over waarom adverteren op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Waarom Adverteren Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Waarom adverteren op bus

jobs vervoerbewijzen abonnementen eshop zakelijk aanbod toegankelijkheid vragen contact nederlands deutsch english franais aanmelden toon menu de lijn routeplanner haltes lijnen steden en gemeenten zoekendit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen waarom adverteren op bus rendeert op korte termijn Geen input gegeven. Er werden geen suggesties gevonden. Zoek home routeplanner tip met de vernieuwde realtimeinfo weet je wanneer je bus of tram aan de halte zal stoppen. Informeer je in realtime aan de halte via de app of op deze website. Dankzij het verbeterde systeem weet je voortaan bijna exact wanneer je bus of tram aan de halte zal stoppen. Meer info reisinfo nieuws routeplanner ontdek de app storingen en omleidingen avond en nachtvervoer de kusttram belbus vervoer naar evenementen netplannen perronindelingen vervoerbewijzen tickets abonnementen contactloos betalen elektronische kaart kortingen en voordeeltarieven verkoo.

sluiten nieuws home meest recent politiek amp economie ondernemen hr innovatie tech opinie cultuur sabato markten overzicht koersenbord beurzen fondsen wisselkoersen grondstoffen rente portefeuille netto meest recent belastingen vastgoed erven en schenken pensioen bankieren en verzekeren werk budget energie reizen sparen en fondsen auto belangrijke mededeling krant help menu close zoeken zoeken opinie t is de hypocrisie stupid… Germany first eurozone second het bedrijf safe space microsoft meer dan . Miljard dollar waard analyse sociaal akkoord zet abvv onder communautaire hoogspanning… Cathie wood koopt tijdens bitcoindip aedifica vergroot zweedse voetafdruk almaar meer euleiders willen orbn in zijn portefeuille raken boer van de toekomst werkt met drones g en artificile intelligentie planbureau schat dat kernuitstap couitstoot met procent doet toenemen itali en nederland ploegen van de groepsfase in het ek nieuws markten .

Kundigheid over Waarom adverteren op bus

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden lees meer over waarom adverteren op bus Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het afdrukken van dezelfde advertentie weer maar dat is een goed begin. Het belangrijkste om te onthouden is .