Menu Sluiten

Voordelen Reclame Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over voordelen reclame op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Voordelen Reclame Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen reclame op tram

wekelijks nieuwe reclamefolders van belgische supermarkten en winkels jij bent dus op zoek naar een folder van delhaize delhaize is een van de populairste supermarkten van belgi voordelen reclame op tram bestellen Bij delhaize kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten voor dagelijks gebruik. Ze beschikken o.a. Over een grote wijnafdeling met zo n referenties uit de hele wereld. En niet alleen voor wijn ben je bij delhaize aan het juiste adres ook voor andere voedingsmiddelen kan je hier terecht. Je vindt er een uitgebreid gamma aan seizoensfruit en groenten een ruime keuze aan ter plaatse gebakken brood vers vlees vis maar ook bioproducten en een sterk eigen delhaizemerk. De winkels van delhaize vind je terug in het centrum of aan de rand van alle belangrijke steden. Er is dus altijd wel een delhaize bij jou in de buur.

missie visie kovag op facebook contact lid worden inloggen als lid koninklijk oostvlaams apothekersgild wettig erkende beroepsvereniging snelmenu wachtdienst activiteiten kovag extranet rsaquorsaquo publicaties jobdienst pharmaceuticalcare.be rsaquorsaquo administratieve doc. Overnemen overlaten officinall.be rsaquorsaquo home kovag beroepsmanagement tarifering apoekers tarifering artsen accountancy nieuwsberichten dienstverlening agenda farmaceutische zorg beroepsondersteuning publicaties links contact home gt beroepsmanagement gt nieuwsberichten nieuwsberichten snelle antigeentesten in de apotheek maak je dienst bekend wil je via kovag bekend maken dat men in jouw apotheek een covidtest kan laten afnemen meer over snelle antigeentesten in de apotheek maak je diens.

Feiten over Voordelen reclame op tram

menu close menu winkelwagen inloggen klantenservice boeken bestellen boeken zoeken boeken verkopen openingstijden levertijd retourneren ebooks downloaden en installeren luisterboeken downloaden en installeren account aanmaken wachtwoord vergeten de slegte voor bedrijven over de slegte geschiedenis de slegte voordelen bestellen bij de slegte boeken bij boekhandel de slegte veilig betalen verzendkosten veelgestelde vragen vestigingen vacatures de slegte nieuwsbrief de slegte antiquariaat nieuwsbrief contact go to top voor boeken altijd eerst naar de slegte inloggen gebruikersnaam wachtwoord account aanmaken wachtwoord vergeten boekhandel de slegte alle vestigingen kies wat bedoelen we met voordelen reclame op tram een vestiging amsterdam leiden rotterdam antwerpen be gent be leuven be mechelen be alle vestigingen alle vestig.