Menu Sluiten

Reclamecampagnes De Lijn

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclamecampagnes de lijn kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclamecampagnes De Lijn

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclamecampagnes de lijn

login chauffeur carcatcher home registreren ik verbouw bedrijf baby campagnes beloningen team login chauffeur voorwaarden algemene voorwaarden chauffeurs adverteerders . Hoedanigheid en toepassingsgebied . Alle commercile transacties gesloten tussen de eenmanszaak carcatcher met zetel te waregem bessemstraat btw be .. rpr gent afdeling kortrijk en de chauffeur zoals hierna gedefinieerd worden beheerst door in hirarchisch dalende volgorde i de schriftelijke overeenkomst tussen carcatcher en de chauffeur ii deze algemene voorwaarden en iii het belgische recht reclamecampagnes de lijn zijn zeer gewild Carcatcher is een innovatief reclamebedrijf dat particuliere chauffeurs hierna genoemd de chauffeurs en bedrijven hierna genoemd de adverterende partners met elkaar verbindt en het zo mogel.

over ons wie zijn we wat maken we de pilotes ethiek duurzaam verantwoord ondernemen wat maken we pos display stand pos vloerdisplay pos toonbankdisplay retail merchandising materiaal shelf stopper en schapdisplay retail winkelrek winkelinrichting etalage display digitaal display materiaal multimateriaal display met metaal multimateriaal display met hout multimateriaal display met kuntstof ecodesign project galerij pos bites login contact nl eng fr point of sale marketing retail bites welkom op onze blog hier delen we nuttige bronnen ideen tips en opmerkingen over point of sale marketing display materiaal en merchandising oplossingen voor retail Onze suggestie over reclamecampagnes de lijn Pos marketing wordt hier vanuit een praktische en operationele invalsh.

Het laatste nieuws over Reclamecampagnes de lijn

datingsites bij welke datingsite schrijf jij in geen tijd zin om veel te vergelijken kies dan voor deze parship de datingsite van belgi. Gratis registratie. plusmatch volledig lidmaatschap dagen gratis met code action victoria milan de beste voor sexdating enkel hier meer dan vrouwen. Flirt liefde seks zoveel datingsites om uit te kiezen het aantal datingsites groeit explosief. Welke zijn betrouwbaar welke niet opgelet voor oplichters en sites met valse profielen wij maken je wegwijs. Tip schrijf je in bij meer dan n datingsite. Inschrijven is altijd gratis en op elke website zitten andere mensen. Zo vergroot je je kansen op succes mijn dating voorkeuren zijn leeftijd jongeren dertigplussersvijftigplussers geaardheid hoger opgeleiden doelgroep algemeen voor iedereenvolslanke mensenschuinsmarcheerdershoger opgeleidenbuitenlandse partneralleenstaande ouders datingsites die voldoen aan jouw criteria tinkrbell u zoekt gezelligheid alleen mist u avontuur in uw leven de terrasjes en bars roepen ons stilaan weer en o.