Menu Sluiten

Tarieven Publiciteit Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over tarieven publiciteit openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Publiciteit Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven publiciteit openbaar vervoer

we gebruiken cookies om je surfervaring te verbeteren. Ga verder bel ons registreren inloggen home te koop verkopen over ons nieuws visie team verkochte panden onze klanten in de pers vacatures online tool online platform voordelen voor verkopers voordelen voor kopers contact registreren inloggen contacteer ons voor een gratis schatting volg ons bel ons appartement in oostende zeedijk c be oostende referentie home te koop appartement te koop te oostende direct hebben . Oostende te koop slaapkamers badkamers bewoonbare oppervlakte m info ligging bijlagen financieel contact meer appartement met zwembad op de zeedijk van oostende in residentie zeezicht met frontaal zeezicht en zijn centrale maar toch rustige ligging op de zeedijk op wandelafstand van winkels restaurants en openbaar vervoer is dit een echte topper in zijn categorie het beschikt over twee terassen vooraan met zeezicht achteraan met zicht op het gezamenlijke pas vernieuwde zwembad leefruimte met een nieuwe hoogwaardige diapal keuken een badkamer met ligbad een apart toilet een slaaphoek vo.

lvw.be verhuurvoorwaarden aanhangwagens algemene voorwaarden verhuurkontrakt art. onderhavige en op keerzijde gedetailleerde en beschreven overeenkomst is een huurcontract. De huurder zal geen ander recht of titel kunnen uitoefenen dan deze voortvloeiend uit deze overeenkomst en in de mate hierna bepaald verduidelijkt of beperkt tarieven publiciteit openbaar vervoer bedrijf De huidige algemene huurvoorwaarden beheersen als enige de overeenkomst en primeren over eventueel algemene voorwaarden van de huurder. Art bis de ondertekenaar van huidige overeenkomst verbindt zich solidair met de rechtspersonen met de natuurlijke personen en met de verenigingen. In wiens naam hij optreedt ten overstaan van de verhuurder voor alle verplichtingen die de huurder op zich neemt conform deze overeenkomst en conform de wettelijke bepalingen ter zake Wat verstaan we onder tarieven publiciteit openbaar vervoer Art. de verhuring wordt toegestaan voor een termijn zoals in huidig contract bepaald. Ze vangt aan op de dag van de werkelijke ter beschikkingstelling van het voertuig. Eventuele verlengingen moeten door beide partijen ondertekend worden en b.

Kennisgeving over Tarieven publiciteit openbaar vervoer

nieuwsoverzicht hieronder vindt u een selectie van interessante nieuwtjes .. geannoteerd wetboek van krediet aan de consumenten begin september publiceerde de fod economie een online geannoteerd wetboek van krediet aan de consumenten. Het bevat een luik consumentenkrediet en een luik hypothecair krediet. Dit wetboek wordt de leidraad voor kredietgevers tussenpersonen en verzekeraars. Lees meer .. voeding schenken voor liefdadigheid kan met vrijstelling van btw als u goederen koopt om ze weer door te verkopen dan mag u de btw die betaalde op die goederen aftrekken. Besluit u ze later toch niet te verkopen maar ze voor uzelf te houden of weg te schenken dan moet u die afgetrokken btw weer terugbetalen aan de schatkist. Er zijn enkele uitzonderingen op die regel en de schenking van voedingsmiddelen voor liefdadigheidsdoeleinden is er daar n van. De nieuwe regels traden in werking op juni . Lees meer .. ecocheques lijst van producten uitgebreid .