Menu Sluiten

Adverteren Op Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over adverteren op openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Adverteren Op Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren op openbaar vervoer

sounds great feels good home nieuws programma s adverteren frequenties .. Vervoerregio waasland stelt nieuw openbaar vervoerplan voor. Nieuw stervormig netwerk rond sintniklaas en lokeren. Vervoerregio waasland heeft een goedgekeurd ontwerpplan voor alle reguliere buslijnen van het openbaar vervoer. Vanaf januari rijden de bussen van de lijn in een stervormig netwerk rond de steden sintniklaas en lokeren. Om het halfuur zijn er snelle verbindingen naar alle omliggende hoofdkernen. Het huidige stadsnet sintniklaas wordt gentegreerd in een voorstad net. Waasland shopping center het az nikolaas en het station blijven verbonden door een stadslijn die verder doorrijdt naar de watermolenwijk valk en tereken adverteren op openbaar vervoer voor bedrijven op maat Er komen snellere en frequentere verbindingen tussen de grote woonkernen. Daar waar de vraag het grootst is stijgt het aanbod. In het vervoerplan staat combimobiliteit centraal. Dat is het combineren van de verschillende vervoermiddelen zoals deelsystemen de fiets en het openbaar vervoer. Het ontwerpplan wordt de komende maanden verder uitgewerkt en .

menu close promedia group promedia nt nlende linkedin facebook twitter nlende home publicaties evenementen nieuws promedia studio adverteren het team carrire contact home publicaties evenementen nieuws promedia studio adverteren het team carrire contact bij promedia group geloven wedat het delen van kennis leidt tot een beter ondernemersklimaat joan blaas directeur promedia group is uitgever van businesstobusiness vakbladen in de sectoren mobiliteit verkeer en transport Wat verstaan we onder adverteren op openbaar vervoer Dagelijks informeren wij directeuren managers ondernemers en andere professionals over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Tevens organiseren we hoogwaardige internationale congressen en vakbeurzen in de sectoren waarin we opereren. Wij geloven dat het delen van kennis leidt tot een beter ondernemersklimaat. Onze vakbladen bereiken per maand ruim . Professionals. Publicaties nieuwsblad transport over transport en logistiek nt.nl schuttevaer voor de maritieme branche www.schuttevaer.nl spoorpro voor de spoorsector www.spoorpro.nl swz maritime voor de.

Bericht over Adverteren op openbaar vervoer

menu vandaag deze week home gemeente affligem algemeen asse beersel bever brussel de rand denderstreek dilbeek drogenbos filmlocaties galmaarden gooik halle herne i love halle lennik liedekerke linkebeek londerzeel merchtem online autosalon actie opwijk pepingen roosdaal sintgenesiusrode sintpietersleeuw takeaway in pajottenland en zennevallei ternat vlaamsbrabant weerbericht tv agenda lokale handel en wandel adverteren loont contact over ons algemene info medewerkers contacteer ons nieuwsbrief om hallewie zich in halle laat vaccineren krijgt extra spuitje om hallelieve blancquaert zet allemaal hallenaren op foto om hallegeen hyacintenfestival in hallerbos is open maar met beperkingen om londerzeel merchtem heropening van popup zanzibar is nu niet opportuun om halle gooikluca cragnaz volgt leo op als peter van fp hallegooik girls om tollembeekzware frontale botsing op vollezelestraat om hallewie.