Menu Sluiten

Reclame Op Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Informatie over reclame op openbaar vervoer.

Reclame op openbaar vervoer zoals bus en tram wordt meestal ontworpen in een beperkt formaat om meer impact te hebben, zoals een enkele afbeelding of een foto. Beelden worden gebruikt voor busreclame en tramreclame om de aandacht te vestigen op bepaalde diensten en om een levendig voorbeeld te geven van hoe de dienst de gebruikers ten goede kan komen. Hetzelfde geldt voor buitenreclame.

Busreclame en tramreclame is niet beperkt tot het gebruik van beelden. In feite zijn enkele van de meest succesvolle reclames van outdoor reclame zijn nog steeds beelden. De reclame boodschap op tram of bus moedigt mogelijke klanten aan om een kijkje te nemen naar de advertentie, misschien omdat ze een bus op straat hebben opgemerkt tijdens het rij.

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over reclame op openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Op Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame op openbaar vervoer

home zalen antwerpse zaal auditorium brabozaal europazaal foyer kruidvat polderzaal rubenszaal scheldezaal vlaamse zaal voorfoyer catering bereikbaarheid contact vlotte bereikbaarheid vergadercentrum de stroming kan rekenen op een vlotte bereikbaarheid in antwerpen. Zowel met het openbaar vervoer de fiets als met de wagen vindt u ons makkelijk terug. Hieronder geven wij u korte aanwijzingen. Met het openbaar vervoer vanuit het station antwerpencentraal wandelt u op minuten naar vergadercentrum de stroming. Dienstregeling nmbs www.belgianrail.be nl in de nationalestraat rijden verschillende trams en bussen reclame op openbaar vervoer vlug rendement Dienstregeling de lijn www.delijn.be index.htm met de fiets ontdek de velostations in antwerpen op veloantwerpen.be op onze parking is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. Met de wagen maak gebruik va.

digitaal loket fotoalbum sitemap rss a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z vrije tijd bibliotheek catalogus uitleentermijn verlengen bib aan huis cultuur de djoelen programma cultuurinfrastructuur erfgoed kunst en erfgoedcentrum hofke van chantraine cultuurraad cultuurprijs prijs van verdienste jeugd grabbelpas jeugdcentrum zweepes ven jeugdraad huis van het kind speelpleinwerking zweepes ven musicalstage tijdens de zomervakantie sport sportinfrastructuur sportaanbod gemeente ondersteuning sportclubs sportpromotie vzw sportraad toerisme algemeen bezienswaardigheden uit in oudturnhout evenementen melding buurt of straatfeest melding evenement verhuur overzicht infrastructuur uitleendienst subsidies verenigingen cultuur jeugd sport verenigingen sportverenigingen jeugdve.

Data over Reclame op openbaar vervoer

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation hoofdmenu expertises eerste hulp bij overheidsopdrachten opleidingen meeting rooms covid blog contact route met de fiets openbaar vervoer met de auto contact apexpro schorrelaan bus antwerpen infoapexpro.be be.. Apexpro commv bewaart als verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens de persoonlijke gegevens die u haar toevertrouwt. Ze gebruikt deze gegevens om de opdrachten die ze van u ontvangt goed te kunnen uitvoeren De kosten van reclame op openbaar vervoer Apexpro commv heeft een gerechtsvaardigd belang om de contactgegevens van haar klanten ook te gebruiken om hen te informeren per post of per mail over de diensten die ze aanbiedt al dan niet in het kader van reclamecam.