Menu Sluiten

Tarieven Reclame Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over tarieven reclame openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Reclame Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven reclame openbaar vervoer

diensten boekhouding btw personenbelasting vennootschapsbelasting starters nieuws nuttige nummers tools contact home nieuws nieuws .. Vrijstelling van sociale bijdragen zelfstandigen op nieuwe leest elke zelfstandige ondernemer in belgieuml betaalt sociale bijdragen. Wie te weinig inkomsten heeft om de sociale bijdragen te betalen kan een vrijstelling aanvragen. Vanaf januari wordt de wetgeving waarbij de zelfstandigen een vrijstelling van sociale bijdragen kunnen aanvragen hervormd.lees meer .. Hoe verloopt de verplichte registratie van dienstenverleners aan vennootschappen dienstenverleners aan vennootschappen zijn sinds september verplicht om zich te registreren bij de fod economie zie ook onze bijdrage van september jl.. In het k.

vrijblijvende afspraak contacteer ons nl help line .. Times welkom over ons producten diensten klanten nieuws privacy voorwaarden menu algemene voorwaarden van de b.v.b.a. Jpl solutions . Toepassing .. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van diensten goederen en of rechten op alle bestellingen en of offertes op alle commercile verrichtingen en of betrekkingen en op alle daaruit resulterende rechten en verplichtingen tussen de b.v.b.a tarieven reclame openbaar vervoer zijn zeer gewaardeerd Jpl solutions met maatschappelijke zetel te b ranst belgi kromstraat c bus a en kbo ondernemingsnummer .. verder kort jpls genoemd en de betrokken conventionele wederpartij van jpls nl. De klant leverancier van jpls zoals verder .

Kennisgeving over Tarieven reclame openbaar vervoer

accessibility direct access to content overzicht beschikbare talen en fr nl de whois whois .be hulpmiddelen onthaal webmail faq snelle bestelling overzicht contact hoofdmenu webhosting domeinnamen informatie submenu nieuws faq woordenlijst documentatie over allall handvest team statuten privacy voorwaarden links inhoud van de pagina handvest van het onafhankelijke netwerk allall this work is licensed under a creative commons attributionsharealike . Unported license bekijk ons scala van tarieven reclame openbaar vervoer Inleiding het onafhankelijke netwerk allall.org is een initiatief van de vereniging zonder winstoogmerk moving art studio. Moving art studio vzw werd opgericht in januari met het doel de plastische kunsten te bevorderen door artiestenateliers ter beschikking te stellen en tentoonstellingen ontmoetingen en conferenties te organiseren. In het midden van de jaren negentig heeft moving art studio zich meer gericht op elektronische kunst door middel van tentoonstellingenconferenties over elektronisch geld en cryptografie met openbare sl.