Menu Sluiten

Mogelijkheden Reclame Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over mogelijkheden reclame op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Mogelijkheden Reclame Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mogelijkheden reclame op tram

recollettenlei gent nlfren home individueel leiecruise dagtrip brugge groepen verenigingen familie amp dagtrips leiecruise dagtrip brugge charter priveacute amp feest bedrijfsevenement galerij contact voor de meest stijlvolle en unieke boottochten regio gent en brugge kunt u terecht bij benelux rederij contact boottochten gent benelux rederij benelux rederij organiseert boottochten in gent brugge en overal in vlaanderen zowel particulieren toeristen als bedrijven en verenigingen kunnen genieten van een aangename boottocht op de leie vanuit gent of een boottocht naar brugge mogelijkheden reclame op tram prijzen In groep of individueel hebt u zin in een leiecruise of zegt een dagtrip in brugge u net iets meer dan kunt u bij benelux rederij terecht voor de leukste boottochten in gent en vlaanderen. Onze boten zijn uitgerust met een uitgebreide en gezellige bar aan boord en er worden heerlij.

home afbraakwerken spoorwerken bovenleidingen kabels grondwerken kleine verbouwingen terrassen contact meer dan jaar ervaring in professionele spoorwerken cn construct is uw ervaren en betrouwbare partner voor kwaliteitsvolle spoorwerken in geraardsbergen. Reken op onze ervaring en expertise voor het plaatsen van bovenleidingen kabels aanleg en herstellingen van treinsporen en tramsporen onderhoud maar ook algemene grondwerken en meer. Bij cn construct bvba wordt de daad bij het woord gevoegd en kunnen alle spoorwegwerkzaamheden en reparaties voor u worden verricht. Uw mogelijkheden op vlak van spoorwerken uitbraak spoor en wisselaanleg grondwerk plaatsen van perronborden aanleg van harmelenoverwegen plaatsing van bts spoorbeveiliging zoals het plaatsen van borden voor vertragingen het bemannen van p en wp metselwerken voor het maken van trekputt.

Kennis over Mogelijkheden reclame op tram

huizen zonder zorgen. Nieuwbouw bestaande panden wie is bossu ref. Roeselare te groeneweghe lot we zijn tevreden klanten omdat alles effectief genstalleerd werd voor de oplevering. fam. Nasilevitch demuynck ref. Izegem gentseheerweg lot we zijn tevreden over de samenwerking en dat ons de mogelijkheid werd gegeven om bepaalde dingen zelf uit te voeren. We zijn ook tevreden over de vloer en pleisterwerken. fam. Nuyttens ref. Rumbeke regenbeekkouter lot fam de voordelen van mogelijkheden reclame op tram Van troyen holvoet ref. Roeselare bergeikenstraat lot b we zijn tevreden over onze projectleider stijn de trap en de pleisterwerken. fam. Hollevoet ref. Roeselare bergeikenstraat lot a we zijn zeer tevreden over alles de opvolging projectleider stijn onderaannemers facturatie. Alles .