Menu Sluiten

Reclame De Lijn

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclame de lijn kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame De Lijn

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame de lijn

home aankondigingen historiek brood drooggebak amp koffiekoeken patisserie chocolade amp marsepein roomijs nieuws sluitingsdagen en verlofperioden contact bestel onze verse ambachtelijke produkten talrijke soorten vers brood versheid is onze belangrijkste troef en uw garantie onze vers aangekochte grondstoffen worden onmiddellijk verwerkt. Mede daardoor kunnen wij u vers brood in korbeeklo aanbieden. Onze degen waarvoor wij uitsluitend kwaliteitsbloem gebruiken wordt aldus bereid op ambachtelijke wijze met respect voor de tradities reclame de lijn zijn vaak veelgevraagd Ook rust en rijstijden dien correct gerespecteerd te worden om een onberispelijk eindresultaat te bekomen. Hierdoor hebben onze broden een veel langere versheid en net dat onderscheidt ons gevarieerd en evenwichtig bruin brood vertegenwoordigt dan ook een ruim aandeel in ons brodenassortiment. En het is niet alleen lekker met bruin brood zet u immers een gevarieerde gezonde en bijzonder evenwichtige maaltijd op tafel. Onze informatieve broodfolder vertelt er u alles over..

home ophalen loodbatterijen recyclage accursquos bestelling ligging accurec voor de recyclage van batterijen uw adres in tessenderlo voor de recyclage van batterijen accurec accurec nv is een onafhankelijke batterijenverwerker uit tessenderlo die erkend is in belgieuml en in nederland. Het bedrijf staat garant voor een ecologische en duurzame recyclage van batterijen. Het bedrijf werkt met een vooruitstrevende engiteclijn waarbij u een uitstekende service ervaart dankzij het ophalen van autobatterijen en andere accursquos. Een groeiverhaal op een doordachte manier recycleren is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Dat bewijst ook het groeiverhaal van de limburgse firma. Sinds de oprichting in werden de activiteiten sterk uitgebreid installatie van de engiteclijn een best beschikbare technologie volgens een studie van het vlaams instituut voor technologisch o.

Kundigheid over Reclame de lijn

english french dutch home onze services email marketing over ons contacteer ons carrire en stages onze klanten home onze services email marketing over ons contacteer ons carrire en stages onze klanten neem contact met ons op Onze aanbeveling m.b.t. reclame de lijn Ons team wacht op u wetgeving en privacy belgi de wet van maart betreffende ecommerce stelt het wetgevingskader voor reclame uitgezonden via elektronische communicatie. Deze wet vindt zijn oorsprong in de richtlijn eg van juli betreffende de verwerking van persoonsgegevens en de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in de sector elektronische communicatie. om de reclame legitiem zijn moet het voldoen aan de in artikel van de wet te stellen de volgende eisen de reclame moet onmiddellijk als zodanig herkenbaar te zijn de aanbieder moet worden gedent.