Menu Sluiten

Reclame Zijkant Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclame zijkant bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Zijkant Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame zijkant bus

frennl presentatie wie ben ik cv palmares coaching en diensten antistress rijden coaching voor rijbewijs rijschool ecodriving ecorijden defensief rijden slipcursus ndash antislip cursus trackdays alternatieve micromobiliteitstoestellen seminaries workshop videoconferentie getuigenissen antistress rijden coaching voor rijbewijs rijschool ecodriving ecorijden defensief rijden slipcursus ndash antislip cursus trackdays multimedia presentatie clips artikelen in de pers verschijning tv radio mijn advertenties voor radio mijn advertenties op tv mijn dvdrsquos mijn partners overige activiteiten go belgian go emotion tips en nieuws tips van de maand nieuws contact menu vraag ons om je te bellen alternatieve ritten in elektrische voertuigen vier praktische manieren om snel en intelligent te bewegen … Elektrische fiets scooter enkel wiel en segway. Vriendelijke voertuigen die korte ritten kunnen maken rond uw huis kantoor enz reclame zijkant bus zijn vaak veelgevraagd Beeumlindig uw reis intell.

headline uses cookies to make your experience on our website as smooth as possible. Ok aanpak cases team blog contact nederlands franais team we zijn denkers doeners budgetrealisten strakke planners en ook gewoon toffe madammen en peren. We fuel content relationships elke dag opnieuw. Maar wat voedt ns hoe laden wij op managing director anne thys anne thys managing director anne thys startte bijna jaar geleden samen met reclameboys headline publishing. Vanuit haar passie voor content tekende ze voor de contentstrategie voor talloze sterke merken in bc bb en be. Ze is bovendien cofounder van custo de vakvereniging voor content marketing. opladen doe ik met n been in de stad en n in het groen opladen doe ik zo de energie in een stad fascineert en inspireert me enorm de mensen de gebouwen maar vooral de ideen. Daarom hou ik zo van de ligging van headline midden in het antwerpse zuid. Groen laadt me ook op m.

Kennisgeving over Reclame zijkant bus

work products about contact work products about contact ads autocars ons klant ads www.adsautocars.be heeft ondertussen heel wat bussen rondrijden die bestickerd werden door ons. Zie hier de laatste twee bussen die wij voorzagen van de nodige branding. Wij duimen alvast dat ze jullie deze zomer opnieuw door heel het land en ver daarbuiten mogen vervoeren totaalproject deschacht ziezo het filiaal van deschacht in herent rij je niet meer ongemerkt voorbij. Printhings plaatste vakkundig zo n m meshdoek amp m gelamineerde dibond. Eerder werd hier ook al kleinere signalisatie zoals zandstraal aangebracht. Miglot fragrance lab raambelettering tijdens de inrichting van de miglot fragrance lab shop werd een tijdelijke belettering voorzien Wat betekent reclame zijkant bus Nadien werd de finale en strakke branding aangebracht. Www.miglot.com ongena uien een project waarbij meni.