Menu Sluiten

Reclame Achterkant Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over reclame achterkant bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Achterkant Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame achterkant bus

sorry maar uw internet explorer browser is te oud om deze website correct weer te geven. Gelieve te upgraden of gebruik te maken van chrome firefox safari edge of een andere compatibele browser reclame achterkant bus zijn zeer gewaardeerd Lukt dit niet dan kunt u ons ook volgen via sociale media. Home onze diensten current referenties blog cases team contact content creatie vraag jouw offerte aan het belangrijkste bij een straf impactvol verhaal is content die relevant is en blijft hangen. Hierdoor blijf je als merk of bedrijf hangen in het hoofd van je potentile klanten. Bij dna consulting zorgen we dus ook voor contentcreatie waarbij we copy en beeld optimaal gaan combineren. Waarom contentcreatie een beeld zegt zoveel meer dan woorden. Al zijn die woorden uiteraard ook belangrijk. De combinatie van beid.

frennl presentatie wie ben ik cv palmares coaching en diensten antistress rijden coaching voor rijbewijs rijschool ecodriving ecorijden defensief rijden slipcursus ndash antislip cursus trackdays alternatieve micromobiliteitstoestellen seminaries workshop videoconferentie getuigenissen antistress rijden coaching voor rijbewijs rijschool ecodriving ecorijden defensief rijden slipcursus ndash antislip cursus trackdays multimedia presentatie clips artikelen in de pers verschijning tv radio mijn advertenties voor radio mijn advertenties op tv mijn dvdrsquos mijn partners overige activiteiten go belgian go emotion tips en nieuws tips van de maand nieuws contact menu vraag ons om je te bellen alternatieve ritten in elektrische voertu.

Bericht over Reclame achterkant bus

skip to main content de box cases support check beschikbaarheid mijn account nl en fr deze vragen krijgen we wel vaker installatie amp afbraak duurt installatie en afbraak lang een familie eendjes die de weg oversteekt of een gps die plots de weg kwijt is.. Onderweg kan er vanalles gebeuren Het uitpluizen van reclame achterkant bus Daarom vragen we je om de box tenminste n uur voor aanvang van je evenement te laten leveren. Het opstellen van de apparatuur is een fluitje van een cent zodra de flight cases op de plek van opbouw zijn. Op een half uur tijd is de box ready for action het afbreken van de box kan zelfs nog sneller in een wip zit de box terug in zijn kist klaar voor het volgende event. Haal je voor jouw event alles uit de kast en bestelde je bijvoorbeeld ook de greenkey en een fotoprinter dan zal het opstellen net wat meer tijd in beslag nemen haast en spoed zijn in dit geval zelden goed. Onze leverancier helpt je alvast graag om een goed leveruur te bepalen. Wat zijn de afmetingen van de box de box neemt niet veel ruimte in beslag hij is cm hoog en heeft een grondplaa.