Menu Sluiten

Tarieven Publiciteit Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tarieven publiciteit tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Publiciteit Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven publiciteit tram

missie visie kovag op facebook contact lid worden inloggen als lid koninklijk oostvlaams apothekersgild wettig erkende beroepsvereniging snelmenu wachtdienst activiteiten kovag extranet rsaquorsaquo publicaties jobdienst pharmaceuticalcare.be rsaquorsaquo administratieve doc tarieven publiciteit tram gespecialiseerde bedrijven Overnemen overlaten officinall.be rsaquorsaquo home kovag beroepsmanagement tarifering apothekers tarifering artsen accountancy nieuwsberichten dienstverlening agenda. farmaceutische zorg beroepsondersteuni publicaties de mogelijkheden van tarieven publiciteit tram links contact home gt beroepsmanagement gt nieuwsberichten nieuwsberichten snelle antigeentesten in de apotheek maak je dienst bekend wil je via kovag bekend maken dat men in jouw apotheek een covidtest kan laten afnemen meer over snelle antigeentesten in de apotheek maak je dienst bekend de top van de vlaamse apotheker meer over de top van de vlaamse apotheker papierloos voorschrift welkom in de apotheek om zorgverleners en burgers voldoende tijd te geven en om.

.

Kennisgeving over Tarieven publiciteit tram

.