Menu Sluiten

Regionale Reclame Zichtbaarheid

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over regionale reclame zichtbaarheid kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Regionale Reclame Zichtbaarheid

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Regionale reclame zichtbaarheid

recruitment and selection aampes advice amp executive search sluiten zoek naar zoeken home jobs kandidaten bedrijven over ons contacteer ons solliciteren menu bedrijven rekrutering en selectie al van bij diens oprichting in is aampes gespecialiseerd in het zoeken naar professionals in de informaticasector en dat op alle niveaus. Hoewel we eerst enkel in deze sector actief waren kregen we van onze klanten steeds meer en meer aanvragen om ook voor andere sectoren professionals te zoeken bank en verzekeringen farmaceutica en chemie wat ons vandaag toelaat om ook in deze sectoren en met succes die mensen te vinden waar onze klanten naar op zoek zijn regionale reclame zichtbaarheid voor bedrijven op maat Want onze specialiteit is om talenten te ontdekken die honderd procent beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten. Methodologi.

nl fr home media mediahuis printing coldset printing partners corelio printing bedrijfsinfo geschiedenis management raad van bestuur contact jobs bart sturtewagen en karel verhoeven leiden samen de standaard na het vertrek van algemeen hoofdredacteur peter vandermeersch naar het nederlandse nrc handelsblad wordt de hoofdredactie van de standaard versterkt. Bart sturtewagen en karel verhoeven staan vanaf september samen aan het roer van de standaard. Bart sturtewagen is sinds hoofdredacteur van de standaard. Hij startte zijn journalistieke loopbaan bij het nieuwsblad als sportmedewerker waarna hij zeven jaar meewerkte aan het editelproject dat realtime beursinformatie aanbood. In begon hij op de economieredactie van de standaard enkele ja.

Kennisbank over Regionale reclame zichtbaarheid

wij doen reclameontwerp en uitvoering. Ontdek hier onze realisaties home diensten belettering belettering personenwagens belettering bestelwagens belettering vrachtwagens andere belettering alu zuilen doosfreesletters borden gevelborden andere spandoeken textiel websites cases over ons jobs contact u bevindt zich hier home diensten belettering vrachtwagens vraag een offerte aan belettering vrachtwagens het beletteren van uw vrachtwagens is een essentieel onderdeel van de marketing van een bedrijf De diversiteit van regionale reclame zichtbaarheid Omdat het zo groot en opvallend is in het dagelijkse verkeer verhoogt de zichtbaarheid van uw zaak product bedrijf. Zeker wanneer de vrachtwagens constant op de baan zijn is het essentieel deze mooi te laten beletteren met uw logo en huisstijl. publia de ideale partner wij beschikken zowel over de faciliteiten als ervaring om op kleine of grote schaal uw vrachtwagens te bedrukken. Wij beschikken bijvoorbeeld over een bedrijfshal van m met vloerverwarming.dit om stofverplaatsing van warmeluchtblazers te vermijden en een zo stofvrije omgeving te creren voor een .