Menu Sluiten

Leveranciers Reclame Op Digitale Schermen

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Adverteren Bus – Adverteren Tram – Impactvol Adverteren Op Tram – Reclame De Lijn – Reclame Op Digitale Schermen – 

Wenst u meer info over leveranciers reclame op digitale schermen kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Leveranciers Reclame Op Digitale Schermen

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers reclame op digitale schermen

skip to content team aanbod drukwerk papieren drukwerk groot formaat drukwerk gelegenheidsdrukwerk kledij belettering voertuigbelettering raambelettering interieurdecoratie relatiegeschenken grafisch ontwerp realisaties contact webshop teambouft wegaan samen met u op zoek naar de perfecte reclame die letterlijken figuurlijk blijft plakken. Ardj team wie zijn we ardj is een klein en persoonlijk familiebedrijf sinds .het familiale aspect van ardj is heel goed voelbaar. Iedereen wordt warm onthaald leveranciers reclame op digitale schermen voor uw firma op maat Wij luisteren graag naar uw verhaal en hoe wij u verder kunnen helpen.wij vertrekken steeds van een verkennend gesprek en gaan samen met u op zoek naar de perfectereclame die letterlijk en figuurlijk blijft plakken. Ardj is opgericht door wim de jaeger die als opleiding typografie en offsetdruk heeft gestudeerd.wim heeft jarenlange ervaring in drukkerijen en is al ruim jaar zelfstandig druk.

menu home over ons producten diensten ontwerpen van reclame productie en plaatsing onderhoud en reparatie administratief advies projecten blog contact onze diensten ontwerp plaatsing en onderhoud van neon relifletters lichtkasten paalconstructies totemzuilen spandoeken banners lichtkranten tijd en temperatuurdisplays ledtoepassingen u bevindt zich hier home projecten times producten neon verlichting led lichtreclame lichtkasten reclamezuilen reclamepanelen apothekerskruis in led of neonverlichting relifletters gevelletters reclame paalconstructies spandoeken banners lichtkranten tijds en temperatuurdisplays luifels buitenreclame verlichte brievenbussen digitale grootformaatprints kunst neon verlichting producten projecten de wereld van de licht en neonreclame staat niet stil en dat doen we bij new neon ook niet. In deze rubriek houden we u op d.

Wetenswaardigheden over Leveranciers reclame op digitale schermen

toggle navigation welkom onze projecten blog studio maak een afspraak onze projecten digitale reclame digitale reclame nieuwe technologie creert voortdurend nieuwe mogelijkheden voor innovatieve opvallende en doeltreffende signing Onze suggestie over leveranciers reclame op digitale schermen Met digitale systemen kunt u uw boodschap dynamisch of zelfs interactief aanpassen aan het moment of de doelgroep. Signts neemt u graag mee naar de toekomst van signing. Waar innovatieve technieken u helpen contact te maken met uw doelgroep in en rond uw bedrijfspand op een bouwlocatie of op points of sale. Met dynamische boodschappen via bijvoorbeeld lcd en ledschermen of projectie. Een stap verder gaan kan ook. Met touchscreens al dan niet in combinatie met andere sensoren is het mogelijk om realtime te interacteren met de bezoeker. Signts advi.