Menu Sluiten

Zichtbare Reclame In De Regio

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Meer info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over zichtbare reclame in de regio kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Zichtbare Reclame In De Regio

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zichtbare reclame in de regio

wenst u meer informatie contacteer ons of bel home daktimmerwerken massieve houtbouw massieve houten woningbouw bijgebouw gevelbekleding dakoversteken vacatures contact uw vakman voor daktimmerwerken amp massieve houtbouw contacteer ons daktimmerman waarop u kunt rekenen fierens is de absolute specialist voor al uw daktimmerwerken zichtbare reclame in de regio voor uw firma op maat Als daktimmerman in zedelgem en omgeving kent onze creativiteit en fantasie in dakconstructies geen grenzen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken waarbij wij u meteen het nodige advies kunnen geven. In alle vormen en kleuren u kunt bij ons terecht voor een breed scala aan verschillende projecten gaande van daktimmerwerken voor woningen en appartementen met veel dakuitbouwen ronde daken en torencontructies tot creaties van daken in de vorm van paddenstoelen of kerktorens. Hoe creatiever en origineler hoe liever wij eraan beginnen. Ook zichtbare daken die open zijn tot in de nok in diverse houtsoorten kunnen wij u aanbieden. Deze stralen enorm veel .

home hellende daken platte daken zinkwerken dakramen gevelbekleding dakisolatie contact meer dan jaar ervaring in hellende amp platte dakenhellip univex is perfecte keuze voor platte daken wil u platte daken in boutersem en omstreken laten plaatsen renoveren of herstellen vertrouw dan op de technische knowhow van dakwerken vandeput. Voor platte daken werken we uitsluitend met materialen van univex. Groot voordeel is dat de materialen epdm rubber op maat worden gefabriceerd en geleverd. Hierdoor krijgt uw plat dak een bekleding zonder naden en is het gegarandeerd volledig waterdicht en weerbestendig. Voordelen van epdmrubber werken met epdmrubber als dakbekleding heeft niets dan voordelen heb je belangstelling in zichtbare reclame in de regio Omdat de dakbekleding volledig op maat is gemaakt voor uw dak kunnen we bovendien steeds veilig te werk gaan zonder brander en is er nooit brandgevaar tijdens de werken. Totaal waterdicht rekbaar tot weerstand aan alle weersomstandigheden temperatuurstabiel van degc tot degc lich.

Het domein van Zichtbare reclame in de regio

home binnendeuren brandwerende deuren gyprocwerken laminaatvloeren algemene afwerking contact een duurzame oplossing voor elk interieur. Contacteer ons vandaag nog klik hier mdfafwerking voor ramen en deuren aanvullend op het plaatsen van binnendeuren en ramen kan timmer amp schrijnwerk hoboma ook instaan voor een mdfafwerking in regio dadizele. Alle werken voeren we steeds uit met veel oog voor kwaliteit en detail. Afwerking op maat van uw interieur om het plaatje helemaal compleet te maken plaatsen we bijvoorbeeld ook gordijnkasten en tabletten en zorgen we voor de afkasting van uw binnenramen. Uw binnendeuren kunnen we afwerken met een mooi deurkader op maat van uw interieur. Deze afwerking voeren we uit met mdfplaten ndash duurzaam materiaal dat nadien kan gelakt worden in de kleur van uw voorkeur. Esthetische oplossingen verder zijn we gespecialiseerd in het afkasten van technis.